miha.kraner je napisal:Ne zanima me kdo je plačal pogostitev ob otvoritvi prizidka kulturnega doma. Ne obremenjujem se z volilno brošuro našega župana (ki je mimogrede žalitev za potencialnega volivca). Dol mi visi za vse te postranskosti.
Miha, hočeš nočeš, te postranskosti lahko (bodo) odločijo-le te volitve. In kdo je rekel, da si gospa ravnateljica ni želela te predstavitve!? Politika je eno veliko kupčkanje in trgovanje. Ne pravim, da je v tem primeru temu tako, pravim le, da ob tem času ni smotrno zaupati vsakomur. Pravzaprav le sebi, če si upate. Rezerva je pa za to, da se porabi. 
Berem, da se župan zadnje čase hvali z nedavno izpeljanimi projekti. Sam opažam, da v teh hvalospevih pogosto uporablja
le ednino, (vem, da mu jezik dela težave, ampak množino bi pa lahko obvladal), namesto da bi kot pravi vodja pohvalil svoje delavce, "hlapce", ljudi, ki so dejansko izpeljali te projekte. To mu kar malce zamerim. Nenazadnje on dela za nas, in oni za njega. Ko sem pa že pri njem, naj omenim še eno iz rubrike saj ni res pa je... Že mesece pred volitvami, ko so bili seznami županskih kandidatov še prazni, oblikovale so se le vaške čenče kot je za nas značilno, kdo bi lahko kandidiral, naj bi zdajšnji župan svojim zaposlenim prepovedoval druženje s potencialnimi županskimi kandidati in njihovimi prijatelji, saj naj bi se pajdašili z njimi. Ker jih je bilo strah za svoje delovno mesto, so prosti čas ob kavi preživljali izven Lovrenca, da ne bi kdo česa napačno razumel. Mobbing?
Zelo zanima me, kaj se bo zgodilo, če župan obdrži svoj status. To bo šele cirkus (frka u bajti).
Verjamem,
da si svojega protikandidata na volitvah nihče ne bi želel kot sodelavca.
Splošno znano je, da g. Rakovnik upravlja z vsaj 50% občinskega proračuna (svetovni fenomen). Vem tudi, da se je eden redkih (edini?) zoperstavil diktaturi in kapricam direktorja občinske uprave g. Mlakarja (na katerega mimogrede vsi pozabljate, kdo ga je nastavil, kako so/ste se vsi bunili, tudi svetniki, da bo "letel". Kolikor vem, še danes veselo pohajkuje po občini in dela bore malo), upal si je postaviti meje, ni kritiziral in govoril le za hrbtom kot ostali, postavil se je zase in to cenim! Pred tem pa se ni vprašal, ali je direktor levičar ali piše z desno, mu je všeč rdeča ali črna, je iz marsa ali venere, je lovec, planinec ali nogometaš. Naredil je, kar je bilo prav. Tako, kot bi moral odreagirati danes vsak. In zato lahko povem, da čeprav raje pišem z levo kot z desno, se ne sprašujem, s katero roko piše Marko, ker vem, da piše s človeško, pravično roko. In to je danes najbolj pomembno!
LP, Klepec