Začelo se je nekje v začetku lanskega leta, ko sem hodil po tej razdrapani Lovrenški cesti... Takrat sem se odločil, da zadevo poslikam in objavim v temi "Lovrenc malo drugače". Jasno in glasno sem se razpisal o tem kaj me moti in me ni bilo strah potisniti glavo iz množice. Čez čas je prišla tudi "Oda županu", ki je nastajala skoraj eno leto. Padale so tudi ovadbe in to me ni ustavilo. Dalo mi je še večji motiv za naprej! Želja, da pomagam pri razvoju našega kraja me je pripeljala do tega, da sem postal član občinskega sveta. Hvala vsem, ki ste mi dali glasove. Tistim, ki pa trenutno nisem všeč, se bom pa potrudil, da vas prepričam.
Zavedam se, da se moje delo tukaj šele začenja. Vendar, da bi svoje delo lahko opravljal tako kot je potrebno, potrebujemo novega župana. Moje mnenje je, da si Lovrenc več ne more oz ne sme privoščiti še enega mandata trenutnega župana. Tako dajem svojo podporo MARKU RAKOVNIKU, ker vrjamem, da je sposoben voditi naš kraj, tako kot si naša prelepa kotlina to tudi zasluži! Vrjamem, da bo deloval izrecno v korist našega kraja in da bo uresničil vsako obljubo, ki jo je dal.
Dajmo Lovrencu priložnost, da spet zaživi. Volite Marka Rakovnika!
Rok Urnaut